Trabzon'da 4 kişinin can verdiği faciada son veda

Trabzon’un Tonya ilçesinde dün üzerine kaya düşen kamyonette hayatını kaybeden 4 kişi bugün son yolculuklarına uğurlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Trabzon'da 4 kişinin can verdiği faciada son veda

Tonya-Vakfıkebir karayolu Karaağaçlı mahallesi mevkiinde dün Rahmi Yüksel (65) yönetimindeki 60 KF 334 plakalı kamyonetin üzerine seyir halindeyken yamaçtan kopan dev bir kaya parçası düştü. Araç olay sonrası hurdaya dönerken araçta bulunan Rahmi Yüksel ile birlikte eşi Fatma Yüksel (66), dünürü Recep Uzuner (76) ile kardeşi Mehmet Uzuner (72) hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden 4 kişi bugün Tonya Merkez Camii’nde ikindi namazı sonrasında kılınan cenaze namazının ardından son yolculuklarına uğurlandı. Cenaze namazına AK Parti Milletvekili Salih Cora, İYİ Parti Milletvekili Hüseyin Örs, İl Jandarma Alay Komutanı Alb. Adem Şen, Tonya Kaymakamı Muhammet İkis, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel ile yakınları ve ilçe halkı katıldı.

Rahmi Yüksel’in dün nişanına gittiği torunu Ceren Yüksel dedesinin tabutuna sarılarak gözyaşı döktüğü gözlenirken, cenaze namazı sonrası Rahmi ve Fatma Yüksel Kaleönü Mahallesinde, dünürü Recep Uzuner ve kardeşi Mehmet Uzuner ise Karşular mahallesinde toprağa verildi.Trabzon'da 4 kişinin can verdiği faciada son veda - Resim : 1

"TAŞ SANKİ YUVARLANARAK DEĞİL DE UÇARAK ARACIN ÜZERİNE DÜŞTÜ"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER