için kaldı

Minibüsle otoparka dalmıştı... 'Kaza yapacağımı anlayınca korkudan gözlerimi kapattım'

Bursa'da freni boşalan minibüsüyle girdiği otoparkta görevli İdris Emir'in (38) ölümüne 6 kişinin de yaralanmasına neden Kuveytli Ahmed El Redişi'nin tutuklu yargılandığı davada, kaza yerinde keşif yapıldı. Mahkeme heyetinin "Yokuş aşağı inerken, frenlerin boşaldığını anlayınca, neden aracı başka yöne çevirmeyip, otoparka girdin?" sorusuna Redişi, "Kaza yapacağımı anlayınca korkudan gözlerimi kapattım. Minibüsün nereye girdiğini görmedim" yanıtını verdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Minibüsle otoparka dalmıştı... 'Kaza yapacağımı anlayınca korkudan gözlerimi kapattım'

Uludağ yolunda ağustos ayında, Kuveyt'te bakanlıkta görev yapan Ahmed El Redişi'nin kiraladığı 16 KF 964 plakalı minibüs, yokuş aşağı inerken sürücüsünün kontrolünden çıkıp, özel bir otoparka girerek, insanların arasına daldı. Kazada, hızla gelen minibüsün önüne çıkıp durması için işaret yaparken aracın altında kalan otopark görevlisi İdris Emir öldü, Zayide Kuyuldar, Mücahit Ekici, Arda Talha Yiğit, Ebru Dümen Ekici, Bekir Ekici ve Saliha Korkamazcan ise yaralandı. Kaza sonrası polise teslim olan Ahmet El Redişi ise tutuklanarak cezaevine kondu.

 

"KAZA YAPACAĞIMI ANLAYINCA KORKUDAN GÖZLERİMİ KAPATTIM"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER