Erdoğan Tulu Gümüştekin'in cenazesine katıldı

İtalya'nın Sardunya Adası'nda tatildeyken hayatını kaybeden Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu'nun eşi olan Tulu Gümüştekin son yolculuğuna uğurlanıyor.

VATAN VATAN
Erdoğan Tulu Gümüştekin'in cenazesine katıldı

Gümüştekin'in cenaze namazı Fatih Camii'nde ikindi namazına müteakiben kılınıyor. Gümüştekin'in cenazesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan da katılıyor. Cenazeye Gümüştekin'in eşi Kaan Terzioğlu ve yakınlarının yanı sıra, Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Ak Parti Milletvekili Berat Albayrak, eski bakanlardan Egemen Bağış, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, İstanbul Sanayi Odası Başkanı Erdal Bahçıvan, AVEA Ceo'su Erkan Akdemir katıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER