Kilis'te komşu aileler arasında kavga: 1 ölü, 8 yaralı

Kilis'te komşu iki aile arasında çıkan taş, sopa ve tabancaların kullanıldığı kavgada 1 kişi yaşamını yitirdi, 8 kişi yaralandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kilis'te komşu aileler arasında kavga: 1 ölü, 8 yaralı

Olay, dün gece Fevzi Çakmak Mahallesi'nde meydana geldi. Berksözlü Sokak'ta oturan komşu iki ailenin bireyleri arasında bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyüp taş, sopa ve tabancaların kullanıldığı kavgaya dönüştü.

İsa Çimen'e kavga sırasında kim tarafından ateşlendiği bilinmeyen tabancadan çıkan kurşun isabet etti. Kavgada aralarında çocukların da olduğu 8 kişi ise sopa darbeleriyle yaralandı.

Polisin müdahalesiyle sonlandırılan kavga sonrası 9 yaralı, sağlık görevlilerince ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan İsa Çimen doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Polis kavgaya karışan çok sayıda kişiyi gözaltına aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER