Erdoğan'ın programı öncesi kalp krizi şoku!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a fahri doktora unvanı verildiği program öncesi orkestrada yer alan bir öğrenci kalp krizi geçirdi.

VATAN VATAN
Erdoğan'ın programı öncesi kalp krizi şoku!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Japonya programının ikinci gününde Tokyo'da bulunan Waseda Üniversitesi tarafından fahri doktora unvanı verildi. Üniversitede düzenlenen programda orkestrada yer alan bir öğrenci rahatsızlandı. Japon sağlık ekipleri öğrenciye ilk müdahaleyi konferans salonunda yaptı. İlk müdahalenin ardından Japon öğrenci sedyeye alınarak ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Müdahale sırasında rahatsızlanan öğrencinin başında bekleyen orkestra arkadaşları kısa süreli şok geçirdi.

Daha sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a Waseda Üniversitesi Rektörü Kaoru Kamata tarafından fahri doktora unvanı verildi. Kürsüdeki konuşmasının sonunda rahatsızlanan öğrenciye "geçmiş olsun" dileğinde bulunan Erdoğan, öğrencinin hayati tehlikeyi atlattığını söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER