3 ayda 1 milyar dolarlık Bitcoin aldı... İşte kripto paralardaki son durum

Kripto paraların durgunluk sürecini iyi değerlendiren Terra blokzinciri sadece 3 ayda 1 milyar dolarlık Bitcoin aldığını duyurdu. Lider kripto para birimi Bitcoin ise geçtiğimiz haftadan bu yana yükseliş trendi içine girdi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
3 ayda 1 milyar dolarlık Bitcoin aldı... İşte kripto paralardaki son durum

Kripto paralar Kasım 2021'den bu yana durağan şekilde ve satıcılı seyir izliyordu. Bitcoin 30-40 bin dolar bandına sıkışmış, korku endeksi yükselmiş, piyasadaki hakimiyeti de yüzde 40'lara gerilemişti.

Geçtiğimiz haftadan bu yana yükseliş grafiği sergilemeye başlayan kripto paralar uzun süredir görmedikleri seviyeleri yeniden test etmeye başladılar. Tarihi zirvelerinden oldukça uzakta işlem gören kripto paralardaki toparlanmalar dengeli kâr satışlarının etkisini sönümlendiriyor.

1 MİLYAR DOLARLIK BITCOIN ALIMI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER