Son Dakika Haberi... EURO 2020'de tarihi İtalya-İngiltere finali öncesi 2. Dünya Savaşı tartışması! Tepki çekti: 'Rakibin Hitler değil...'

Son dakika EURO 2020 haberi... İngiltere ile İtalya'nın kozlarını paylaşacağı EURO 2020 finali öncesi ilk kapışma Southgate ile Alman basını arasında yaşandı. İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Gareth Southgate'in finalle ilgili yaptığı açıklamalarda 2. Dünya Savaşı'ndan örnekler vermesi ve Nazi Almanya'sına göndermeler yapmasına, Alman basınından olay yaratacak bir yanıt geldi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika Haberi... EURO 2020'de tarihi İtalya-İngiltere finali öncesi 2. Dünya Savaşı tartışması! Tepki çekti: 'Rakibin Hitler değil...'

Spor Arena Dış Haber - İngiltere ile İtalya arasında oynanacak EURO 2020 finali öncesi İngiltere Milli Takımı Teknik Direktörü Gareth Southgate'in verdiği röportaj ve Alman basınının buna yanıtı olay yarattı.

Southgate'in The Telegraph'a verdiği röportajda 2. Dünya Savaşı'na gönderme yapması ve tarihten örnekler vermesine, Alman basınının önde gelen yayın organı Bild'den sert bir yanıt geldi.

Bild, Southgate'in yaptığı açıklamalara ve verdiği örneklere, " Churchill'in düşmanları Thomas Müller ve Manuel Neuer değil, Hilter ve Göring'di" sözleriyle sert bir yanıt verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER