için kaldı

Bodrum katında yangın çıktı, mahsur kalanları itfaiye kurtardı

İZMİT'te bir apartmanın bodrum katında yangın çıktı. Binaya dolan duman nedeniyle evlerinin balkonlarında mahsur kalan 2si çocuk 6 kişiyi itfaiye ekipleri kurtardı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bodrum katında yangın çıktı, mahsur kalanları itfaiye kurtardı

Bodrum katında yangın çıktı, mahsur kalanları itfaiye kurtardı - Resim : 1Öğle saatlerinde, İzmit Ömerağa Mahallesi Tahsin Marmara Sokak üzerindeki 4 katlı bir apartmanın bodrum katındaki malzemeler bilinmeyen bir nedenle yandı. Binadan yükselen dumanları görenlerin ihbarı üzerine bölgeye polis, itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekipleri geldi. Binaya girerek alevlere müdahale eden itfaiye ekipleri, yaklaşık yarım saat süren çalışmanın ardından yangını kontrol altına aldı. Yangın nedeniyle dumanla dolan binada yaşayanlar evlerinin balkonlarında mahsur kaldı. Balkonlara çıkan 2si çocuk 6 kişi, itfaiyenin merdivenli aracı ile kurtarıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER