E Okul Online Taban Puanları Hesaplama İşlemleri

E okul üzerinden okul tercih işlemleri de yapılabilmektedir. E okul taban puanları hesaplama gibi bilgilere ulaşılabilmektedir. Detaylara birlikte bakalım.

VATAN VATAN
E Okul Online Taban Puanları Hesaplama İşlemleri

E okul kullanıma ilk sunulduğu günden bugüne kadar oldukça değişmiş ve geliştirilmiştir. Öğrenci ve velilerin ihtiyaçlarına yönelik geliştirilen e okul sayesinde e okul taban puanları hesaplama gibi işlemlerde yapılabilmektedir. Öğrencilerin sınavlara yönelik işlem yapabileceği eğitim portalı sayesinde işler çok daha kolay olduğu gibi herhangi bir sınav sonuç sayfasına giriş ile sorgulama yapılmasına gerek kalmadan tüm sınav bilgileri ile ilgili detaylara okul portalı üzerinden ulaşılabilmektedir. Öğrencilerin işlerini kolaylaştıran bu durum sayesinde eğitim işlemleri internet üzerinden yapılabilmekte, sadece tek bir uygulama ile birlikte tüm ihtiyaçlar giderilebilmektedir.

E OKUL VELİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

E OKUL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

MEBBİS GİRİŞ İÇİN TIKLAYINIZ

MEB SINAV SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

E okul sayesinde öğrencilerin girdikleri sınavlarda aldığı notları ya da sınavlardan sonra yapılacak tercih işlemleri ve taban puanları hesaplama gibi işlemler ile birlikte yapılacak işlemler kolaylaştırılmış durumdadır. Bu açıdan eğitim ile ilgili yapılacak her türlü işlem de e okula başvurarak e okul üzerinden yardım alınabilir. Vatandaşların özellikle öğrenci takibi yapmasını kolaylaştıran bu sistem sayesinde sadece sınavlar için değil öğrencinin eğitim hayatı boyunca eğitim notları sorgulanabilir. Öğrencinin sınavlardan aldığı notlar, devamsızlık durumları gibi tüm detaylar e okul üzerinden kullanıma sunulmuştur. Bu sayede düzenli olarak yapılacak olan sorgulama ile birlikte öğrencinin eğitim durumu hakkında bilgi alınması ve öğrencinin takip edilmesi oldukça kolaydır.

E okul her ne kadar bilgisayarlar aracılığı ile kullanıma sunulmuş olsa da yapılan son değişiklikler ve düzenlemeler ile birlikte akıllı cihazlar ile uyumlu hale getirilmiştir. Bu sayede vatandaşların bilgisayar zorunluluğu kaldırılmış e okula akıllı cihazlar üzerinden de ulaşım sağlanması mümkün kılınmıştır. Eğer sizde okul portalı üzerinden bilgi almak ve işlem yapmak istiyorsanız akıllı cihazlarınızı kullanabilirsiniz. Bunun için geliştirilen uygulamaların cihazlara yüklenmesi yeterli olacaktır. Bu sayede sınavların açıklandığı belirtildikten hemen sonra cep telefonları üzerinden yapılacak olan giriş işlemleri ile tabletten öğrencilerin sınav sonuçlarına hemen ulaşılması mümkün olmaktadır.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER