Rıza Çalımbay: 'Tek hazır takım Galatasaray'

Best FM’de “Gökhan Dinç ile Basın Tribünü” programına bağlanan Sivasspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Rıza Çalımbay: 'Tek hazır takım Galatasaray'

Süper Lig’de oynanan 2 haftalık izlenimlerini aktaran Çalımbay, en hazır takımın Galatasaray olduğunu ifade ederken; takımdan ayrılan Fatih Aksoy, Mert Hakan Yandaş ve Emre Kılınç’la ilgili de konuştu.

TEK HAZIR TAKIM GALATASARAY

Süper Lig’deki en hazır takımı açıklayan Sivasspor’un teknik direktörü, “Ligde hiçbir takım bana göre yüzde 100 hazır değil. Galatasaray hazır görünüyor, oyuncularının çoğu kaldı çünkü... 2 galibiyeti olan takımlar hazır gibi görünüyor. Biz de son 10 dakika 2 gol attık kazandık ancak biz de hazır değiliz. 18 günlük bir ara olacak, o arayı iyi değerlendireceğiz” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER