Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı

Sur Kaymakamlığınca, terör örgütü mensuplarının yoğunlaşan faaliyetlerine son verilmesi için 6 mahalle ve 1 caddede sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bildirildi.

VATAN VATAN
Diyarbakır'da sokağa çıkma yasağı

Sur Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ilçede merkez mahallelerde yoğunlaşan bölücü terör örgütü mensuplarının faaliyetlerine son verilmesi, kamu düzeninin sağlanması, vatandaşların can ve mal güvenliğinin temin edilmesi amacıyla Cevatpaşa, Fatihpaşa, Dabanoğlu, Hasırlı, Cemal Yılmaz ve Savaş mahalleleri ile Gazi Caddesi'nde bugün saat 05.00'ten itibaren ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildiği belirtildi.

Açıklamada, vatandaşların söz konusu yasağa uymasının mal ve can güvenlikleri açısından önem arz ettiği de ifade edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER