Kayseri'de çocuk parkının yakılması güvenlik kamerasında

Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde çocuk parkının ateşe verilmesiyle ilgili güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde 2 çocuğun ellerindeki odunlarla parka doğru yürüdüğü, ardından yangının başladığı görüldü. Polis, görüntüdeki çocukları bulmak için çalışma başlattı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kayseri'de çocuk parkının yakılması güvenlik kamerasında

Yangın, dün sabah saatlerinde Argıncık Kayabaşı Mahallesi'ndeki Doğu Sanayi Parkı alanındaki çocuk parkında meydana geldi. Parktaki oyun aletleri bir anda alevlerin arasında kaldı. Yangını görenler, itfaiyeye haber verdi. Gelen itfaiye ekipleri, yangına müdahale ederek kısa sürede söndürdü. Yangın sırasında parkta kimsenin bulunmadığı belirtildi.

KAMERAYA YAKALANDILAR

Polis, parkı ateşe veren kişi ya da kişilerin belirlenmesi için çalışma başlattı. Bu kapsamda yapılan çalışmada parkın yanında boş benzin bidonu bulundu. Bidonun sahibi olduğu belirtilen bir kişi, gözaltına alındı. İsmi açıklanamayan kişi, parkın yanında park halinde bulunan aracının yakıt deposuna bidondan benzin doldurup, boş bidonu oraya attığını, parkı ateşe vermediğini söyledi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER