Beşiktaş'ın eski futbolcusu Halilagic: "Şenol Güneş'e hak ettiği değer verilmiyor"

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Sead Halilagic, Türkiye'nin 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'na (EURO 2020) katılmasında en büyük pay sahibinin teknik direktör Şenol Güneş olduğunu belirtti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş'ın eski futbolcusu Halilagic: "Şenol Güneş'e hak ettiği değer verilmiyor"

Halilagic, "Garib" adını verdiği beşinci şiir kitabının tanıtımı için geldiği ülkesi Sırbistan'da, AA muhabirine açıklamalarda bulundu.

Eski kulübü Beşiktaş'ın son dönemde özellikle idari yapısında çok sayıda sarsıntı yaşandığını anlatan Halilagic, "Tüm bu yaşananlar, sezon başında maç sonuçlarına da yansıdı. Başkan değişti. Abdullah Avcı'nın takıma alışması için zaman gerekti. Tabii sadece Beşiktaş'ı değil, tüm Türk takımlarını etkileyen mali kriz de bunlara eklendi." diye konuştu.

Halilagic, Türk takımlarının dünyaca ünlü isimleri kadrolarına katabilecek maddi imkanlara artık sahip olmadığını vurguladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER