Diriliş Ertuğrul dizisine yeni sezonda yeni isimler katıldı

TRT1'in sevilen tarihi dizisi Diriliş Ertuğrul, yeni sezona hazır! Dizinin kadrosuna 2. sezonunda birçok yeni isim katıldı.

VATAN VATAN
Diriliş Ertuğrul dizisine yeni sezonda yeni isimler katıldı

Yapımcılığını ve proje tasarımcılığını Mehmet Bozdağ'ın, yönetmenliğini Metin Günay'ın ve senaristliğini Mehmet Bozdağ, Atilla Engin ile Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın yaptığı Diriliş Ertuğrul'un çekimleri devam ediyor. Eylül ayında ekrana gelmesi planlanan dizinin yeni sezonuna Uğur Tekin, Barış Bağcı, Evrim Solmaz Şener, Ayberk Pekcan, Zeynep Kızıltan, Gökçe Saatçi, Hüseyin Özay, Melih Özdoğan, Kaptan Gürman, Atilla Kılıç, Evren Erler, Edip Zeydan ve Muharrem Özcan katıldılar.

Diziye katılan oyuncular Cengiz Han, Cehennem Melekleri 2, 47 Ronin ve Barbar Conan gibi filmlerde yer alan özel koreografi ekibi Nomad tarafından üç ay boyunca at eğitimi, kılıç dersleri ve dövüş sanatları dersleri aldılar.

Yeni sezonda Ertuğrul (Engin Altan Düzyatan) Gündoğdu (Kaan Taşaner) ile beylik savaşına girecek ve Alpleriyle birlikte Moğollarla karşı karşıya gelecektir...

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER