Didim'de korkutan görüntü!

Aydın'ın turizm şehri Didim'de, dün geceden başlayan sağanak yağmurun ardından denizde hortum çıktı. Hortum yaklaşık beş dakika sürdü.

VATAN VATAN
Didim'de korkutan görüntü!

Aydın'ın Didim İlçesi'nde dün gece başlayan sağanak yağmur sonrası denizde hortum çıktı. Öğleden sonra saat 16:30 sıralarında Üçüncü Koy açıklarında meydana gelen Hortum, ilçede yaşayan vatandaşları korkuttu. Denizde gökyüzüyle birleşen hortumu görenler ise cep telefonlarıyla fotoğraf çekti. Denizde ortaya çıkan Hortum sonrasında gökkuşağı görüldü.

Dün akşam saatlerinde başlayan sağanak yağış, Sabaha karşı fırtınaya dönüştü. Denizde oluşan dev dalgalar nedeniyle balıkçılar, barınaklara sığındı. Öğlen saatlerinde görülen objektiflere bu şekilde yansıdı. Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü, rüzgarın ve sağanak yağışın 28 Kasım Cumartesi günü sabah saatlerine kadar devam edeceğini açıkladı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER