için kaldı

Deniz Seki mahkemeye başvurdu!

Ünlü şarkıcı Deniz Seki, kanser riski taşıdığını öne sürerek, tedavi olmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulundu.

VATAN VATAN
Deniz Seki mahkemeye başvurdu!

Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan Deniz Seki, hakkında bir gelişme daha yaşandı. Ünlü şarkıcı Deniz Seki, kanser riski taşıdığını öne sürerek, tedavi olmak amacıyla mahkemeye başvuruda bulundu.

SEKİ'Yİ EKONOMİK OLARAK ZOR GÜNLER BEKLİYOR

Uyuşturucu madde bulundurma ve başkalarına temin etme suçlarından 6 yıl 3 ay hapis cezasına çarptırılan ve infaz yasası gereği 3.5 yıl hapis yatacak olan Deniz Seki'yi ekonomik olarak da zor günler bekliyor. Seki'nin ekonomisi ilk hapse girdiği dönem çok bozulmuş ve ünlü popçu müzik dünyasına hayli borçlanmıştı. Aradan geçen dönemde bu borçlarını konserlerle ödemeye çalışan Seki, daha borçları bitmeden firari duruma düşüp yeniden hapse girdi. (Türkiye)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER