Dev transfer: Fatih Terim istediği yıldızı alıyor

Younes Belhanda'nın tek taraflı sözleşmesi feshedilerek gönderilmesinin ardından Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı ekip önümüzdeki sezon için transfer edeceği isimleri belirledi.

GASTE24 GASTE24
Dev transfer: Fatih Terim istediği yıldızı alıyor

Spor Toto Süper Lig'de 8'de 8 yapan Galatasaray, ardından çıktığı Ankaragücü'ne 2-1 mağlup olurken Sivasspor'la ise 2-2 berabere kaldı.

asımpaşa maçı sonrasında büyük hasar alan zemin, Sivasspor maçında da tepki çekti.

Beraberlik sonrası zemin üzerinden G.Saray yönetimini eleştiren Belhanda'nın, sezon sonunda bitecek sözleşmesi tek taraflı olarak feshedildi.

"TEK TARAFLI VE HAKLI FESİH"

Cimbom Faslı yıldızla ayrılığı "Younes Belhanda'nın 7 Mart 2021 tarihli Galatasaray A.Ş. - Demir Grup Sivasspor müsabakasından sonra BEIN Sports ile yapmış olduğu röportajda Kulüp'ün imajına ve Kulüp Yönetim Kurulu Üyelerinin saygınlıklarına zarar veren ve hakarete varan beyanlarda bulunması sebebiyle 10 Mart 2021 tarihinden itibaren derhal, tek taraflı ve haklı sebeple feshedilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur." ifadeleriyle duyurdu.

Ayrıca sarı-kırmızılılar, 31 yaşındaki oyuncunun röportajını noter onaylı tercümesini de paylaştı.

"TERİM'İN HABERİ VARDI AMA..."

Teknik direktör Fatih Terim'in konuyla ilgili ne düşündüğü merak edilirken, A Spor yorumcusu Nevzat Dindar, "Fatih Terim'in Belhanda konusunda haberi vardı ama onayı yoktu" ifadelerini kullandı.

Deneyimli teknik adamın "Belhanda'ya ben de ceza verebilirdim. Gerektiğinde sonrasını düşünmeden, maç hesabı yapmadan radikal kararlar almışlığım herkes tarafından biliniyor zaten. Şunun şurasında hepimizin iki ayı kaldı. Yönetimin de, benim de, Belhanda'nın da. Süreç daha farklı ilerleyebilirdi" dediği iddia edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER