'Akkuyu NGS en güvenli nükleer santrallerde biri'

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdür Birinci Yardımcısı Butckikh'ten "güvenlik" değerlendirmesi "Akkuyu NGS, en güvenli ve gelişmiş nükleer santrallerden biri olacak. Akkuyu NGS, bugün mevcut olan en gelişmiş güvenlik sistemleriyle donatılmıştır" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Akkuyu NGS en güvenli nükleer santrallerde biri'

Akkuyu Nükleer AŞ Genel Müdür Birinci Yardımcısı ve Nükleer Güç Santrali (NGS) Yapı İşleri Direktörü Sergei Butckikh, Mersin'in Gülnar ilçesinde yapımı devam eden Akkuyu NGS'nin, en güvenli ve gelişmiş nükleer santrallerden biri olacağını bildirdi.

Şirketten yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisince yürütülen "Söz Yetenekte" programı, Akkuyu NGS inşaat sahasında gerçekleştirildi.

Sunuculuğunu Oylum Talu'nun yaptığı program, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığının resmi hesapları ile proje hesabından da canlı yayınlandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER