için kaldı

CHP örgütüne: Çemberin dışına çıkın

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti örgütüne yaptığı konuşmada, “Cumhurbaşkanlığını kazanacağız, başka hiçbir yolu yok. Kendi çemberimizin dışında başka çemberler de var, bizim orada çalışmamız lazım. Türkiye’nin çözülemeyecek hiçbir sorunu yok. Bizde her sorunun çözümü var” dedi. Kılıçdaroğlu, Artvin ve Ardahan’a yaptığı ziyarette partililere özetle şunları söyledi:

HÜRRİYET HÜRRİYET
CHP örgütüne: Çemberin dışına çıkın

“Asıl işimiz bundan sonra başlıyor. İşin bir bölümünü bitirdik, bir bölümü devam edecek. Bu bütün belediyeler için geçerli. Bazı yerlerde 30-40 yıl sonra ilk kez belediye kazandık. Biz halka, halk bize güven duymalı. Vatandaş güvenecek ki, oyunu versin. Güveni sağlayacak olan ise biziz.

Belediye başkanları mutlaka halkın arasına karışmalı. Sabah evden yarım saat erken çıkıp, bir manavın, bir bakkalın çayını içmek kadar güzel bir şey yoktur. Böylece o size güvenir ve sonrasında sizin adınıza propaganda yapar. Vatandaşla belediye başkanı arasında güveni sağlamak bu işin temelidir.

50+1 SİYASETİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER