için kaldı

Son dakika haberi: Bakanlık duyurdu! Etkisiz hale getirildiler

MSB'den gelen açıklamada, ''Irak kuzeyi Zap ve Sinat-Haftanin bölgelerinde eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 3 PKK’lı terörist düzenlenen hava destekli operasyonlarla etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek.'' denildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son dakika haberi: Bakanlık duyurdu! Etkisiz hale getirildiler

<blockquote class="twitter-tweet" data-lang="tr"><p lang="tr" dir="ltr">Irak kuzeyi Zap ve Sinat-Haftanin bölgelerinde eylem hazırlığında olduğu tespit edilen 3 PKK’lı terörist düzenlenen hava destekli operasyonlarla etkisiz hale getirildi. Operasyonlarımız hız kesmeden devam edecek.<a href="https://twitter.com/hashtag/MSB?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#MSB</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/TSK?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#TSK</a> <a href="https://t.co/Ot3CsiJJug">pic.twitter.com/Ot3CsiJJug</a></p>&mdash; T.C. Millî Savunma Bakanlığı (@tcsavunma) <a href="https://twitter.com/tcsavunma/status/1208352726813466624?ref_src=twsrc%5Etfw">21 Aralık 2019</a></blockquote>

<script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER