AK Parti'den CHP'nin olağanüstü toplanma çağrısına yanıt

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, CHP'nin TBMM'yi olağanüstü toplanma çağrısına cevap verdi.

GASTE24 GASTE24
AK Parti'den CHP'nin olağanüstü toplanma çağrısına yanıt

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, CHP'nin TBMM'yi olağanüstü toplanma çağrısına, "Pazartesi günü olağanüstü toplanma çağrısına katılmayacağız" şeklinde yanıt verdi.

CHP, dün 120 imzayla TBMM Genel Kurulu'nun olağanüstü toplantıya çağrılması talebinde bulunmuştu.

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının nedenleri ve alınması gereken önlemler konusunda bir genel görüşme açılması amacıyla yapılan olağanüstü toplantı çağrısı üzerine, siyasi parti gruplarına yazı gönderdi.

Şentop yazıda, TBMM Genel Kurulu'nu Anayasa’nın 93 ve Meclis İçtüzüğü’nün 7’nci maddeleri gereğince, 1 Ağustos Pazartesi günü saat 15.00'te olağanüstü toplantıya çağırdı.

"Olağanüstü toplanma çağrısına katılmayacağız"

AK Parti Grup Başkan Vekili Mahir Ünal, CHP'nin TBMM'yi olağanüstü toplanma çağrısına, "Pazartesi günü olağanüstü toplanma çağrısına katılmayacağız" şeklinde yanıt verdi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER