NATO’dan önce MGK Ukrayna’yı konuştu

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan dün NATO toplantısı için Brüksel’e gitmeden önce Beştepe’de Milli Güvenlik Kurulu’na (MGK) başkanlık etti. Toplantının ana gündem maddesini Rusya’nın Ukrayna’yı işgali oluşturdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
NATO’dan önce MGK Ukrayna’yı konuştu

CUMHURBAŞKANI Erdoğan başkanlığında Beştepe’de toplanan Milli Güvenlik Kurulu (MGK) sonrası yapılan açıklamada, Rusya ile Ukrayna arasındaki son gelişmelerin tüm boyutlarıyla ele alındığı ifade edildi. 3 saat 45 dakika süren MGK’nın ardından yapılan 5 maddelik açıklamada şunlar kaydedildi:

“PKK/KCK-PYD/YPG, FETÖ ve DEAŞ terör örgütleri başta olmak üzere, milli birlik ve beraberliğimiz ile bekamıza yönelik her türlü tehdit ve tehlikeye karşı yurt içinde ve yurtdışında azim, kararlılık ve başarıyla icra edilen operasyonlar hakkında kurula bilgi sunulmuş ve ilave tedbirler görüşülmüştür.

ARABULUCULUK SÜRECEK

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER