için kaldı

Cinsiyetini bilene ayda 13 bin TL

Yenidoğan civcivin cinsiyetini bilgisayar veya tarayıcılarla anlamak mümkün değil...

VATAN VATAN
Cinsiyetini bilene ayda 13 bin TL

İngiltere'de civcivlerin cinsiyetlerini belirleyebilecek bir uzman aranıyor. Bu işte çalışanlar yılda yaklaşık 60 bin ABD doları kazanıyor. İngiltere Tavukçuluk Birliği bu iş için alacağı elemana ortalama aylık 13 bin TL maaş ödeyeceğini açıkladı ancak bu ücrete rağmen iş ilanına yanıt gelmediğinden yakındı. Tavukçular, hükümet izin verirse uzmanları Güney Kore'den getirebileceklerini belirtiyor.

Civcivlerin cinsiyetini tespit etmek deneyim ve ve gözlem gücü gerektiyor. Ancak doğduktan birkaç hafta sonra anlaşılabiliyor. Yenidoğan civcivin cinsiyetini bilgisayar veya tarayıcılarla anlamak mümkün değil. Çünkü civcivlerin cinsiyeti ancak küçük hayvan dışkısını yaparken anlaşılıyor. Civciv kakasını yaparken anüsünde sivilce gibi bir kabarcık görünürse, erkek olduğu anlaşılıyor. (Habertürk)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER