İşte Cem Yılmaz'ın yeni filmleri

Cem Yılmaz, ‘Karakomik Filmler’ serisinin yeni filmlerini seyirciyle buluşturmak için gün sayıyor. ‘Emanet’ ve ‘Deli’nin yer aldığı ‘Karakomik Filmler 2’, 17 Ocak’ta vizyona girecek. Ünlü komedyen iki ayrı rolle seyirci karşısına çıkacak.

HÜRRİYET HÜRRİYET
İşte Cem Yılmaz'ın yeni filmleri

CEM Yılmaz, yönetmenliğini ve senaristliğini üstlendiği “Karakomik Filmler” serisinin ilk filmleri “Kaçamak” ve “2 Arada”yı 18 Ekim’de seyirciyle buluşturmuştu.

Ünlü komedyen serinin üçüncü ve dördüncü filmlerini de tamamladı. “Emanet” ve “Deli”, 17 Ocak’ta “2 film birden” konseptiyle vizyona girecek. Seyirci, iki filmi aynı seansta tek biletle izleyecek. Cem Yılmaz’ın Çağlar Çorumlu, Özge Özpirinçci, Tansu Biçer ve Celil Nalçakan’la kamera karşısına geçtiği “Emanet”, babasının vefatının ardından şöhret olma hayaliyle yola çıkan Birol’un yaşadığı macerayı konu alıyor. Ünlü komedyenin başrolü Özkan Uğur, Cem Davran, Büşra Develi ve Emin Gürsoy’la paylaştığı “Deli” ise taksici Güven’in bir gece mesaisinde yaşadığı olayları anlatıyor.

Fragman ve afiş yayınlandı

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER