için kaldı

Eşini öldürüp intihar etti... Sır mektup

İstanbul’da telefon bayisi sahibi 42 yaşındaki Aytaç Durak ile özel bir havayolu şirketinde yer hizmetlerinde çalışan eşi Özden Durak’ın yaşadıkları evde başlarından vurulmuş halde cesetleri bulundu. Evde, “İntihar etmeyi birlikte düşündük, birlikte karar aldık.” notu bulundu. Polis, yanında tabanca bulunan Aytaç Durak’ın eşini vurduktan sonra intihar ettiğini belirledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Eşini öldürüp intihar etti... Sır mektup

Aytaç Durak, Pendik’te telefon bayisi sahibiydi. 2 yıl önce Özlem Durak ile evlenmişti. Yakınları çifte ulaşamayınca polisi aradı. Polis eve giderek kapıyı kırarak içeri girdi. Polis eve girdiğinde Aytaç ve Özden Durak’ın cesetleriyle karşılaştı. Başından vurulmuş olarak bulunan çiftin yanında bir not bulundu. Notta,  “İntihar etmeyi birlikte düşündük, birlikte karar aldık.” yazıyordu.

Not ve Aytaç Durak’ın yanında bulunan tabanca incelenmek üzere Polis Kriminal Laboratuvarı’na gönderildi. Polis, Aytaç Durak’ın eşini vurduktan sonra intihar ettiğini belirledi.

Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından çiftin cesetleri Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER