Cezaevi tuvaletinde kendini astı

BURSA E Tipi Cezaevi'nde hırsızlık suçundan hükümlü bulunan 26 yaşındaki Alpaslan Gökhan Demir, kendini cezaevindeki tuvaletin demir parmaklıklarına iple asarak yaşamına son verdi.

VATAN VATAN
Cezaevi tuvaletinde kendini astı

Olay, merkez Nilüfer ilçesinde bulunan E Tipi Cezaevi'nde meydana geldi. İddiaya göre hırsızlık suçundan aldığı toplam 12 yıl 3 ay 20 gün hapis cezasını çeken Alpaslan Gökhan Demir, Kaldığı D Blok'taki arkadaşları ile dün sohbet ettikten sora, gecenin ilerleyen saatlerinde tuvalete gitti. Demir, daha sonra kendini burada tuvaletin parmaklıklarına iple asarak yaşamına son verdi. Cesedi arkadaşları tarafından bulunan Demir'in uzun süredir psikolojik sorunlarının bulunduğu ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturmaya başlandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER