Hakan Çalhanoğlu'dan Alman basınına 'asker selamı' açıklaması

A Milli Takım'ın Milan'da forma giyen futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, Avrupa'da skandal tepkiler alan asker selamı ile ilgili Alman basınına açıklamalarda bulundu. Çalhanoğlu verilen gereksiz tepkilere bu açıklamasıyla en güzel cevabı verdi.

GASTE24 GASTE24
Hakan Çalhanoğlu'dan Alman basınına 'asker selamı' açıklaması

A Milli Futbol Takımımız'ın yıldız futbolcusu Hakan Çalhanoğlu, milli takımın attığı gollerden sonra verdiği asker selamı ile ilgili Alman basınına açıklamalarda bulundu.

Çalhanoğlu konu ile ilgili olarak, "O selam sadece ordumuza verilen bir mesajdı. Bizler futbolcuyuz, politikaya dahil olmak istemiyoruz. O selamı askerlerimize verdik ve sağ salim geri dönmeleri için onları motive etmeye çalıştık.

''BU MUAMELEYE MARUZ BIRAKILMASI ÇOK YAZIK''
Avrupa'da futbol hayatına devam eden milli futbolcularımıza verilen skandal tepkilerle ilgili olarak Hakan, ''Hiçbir şekilde bir politik simge veya provokasyonla alakası yoktu. Hepimiz barış yanlısıyız. Bu nedenle, Türk futbolcuların böyle kötü bir muameleye maruz bırakılması çok yazık..." ifadelerini kullanarak Almanlara en güzel cevabı verdi.

Hakan Çalhanoğludan Alman basınına asker selamı açıklaması Çok yazık

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER