için kaldı

"Cam Gibi Akıllı Telefon" Fly IQ4511 Tornado

Akıllı telefon pazarının firması İngiliz teknoloji devi Fly Mobile çizilmelere karşı olan sağlamlığıyla adından bahsettiriyor.

VATAN VATAN
"Cam Gibi Akıllı Telefon" Fly IQ4511 Tornado

Metal kasaya sahip Fly IQ4511 Tornado, hem ön hem de arka yüzeyinde darbe ve çizilmelere daha dayanıklı Corning Gorilla Glass 3 cam kullanarak önemli bir fark yaratıyor. Bu özel cam sayesinde akıllı telefonunuzu cebinizde veya çantanızda rahatlıkla taşımanın zevkini yaşayacaksınız!

Gerçek bir ”canavar!”

13MP Sony Exmor Sensör arka kamera ve 5MP ön kameraya sahip olan Fly IQ4511 Tornado, Full HD kalitesinde video kayıtları yapılmasına da olanak tanıyor. Otomatik odaklama özelliği ve F2.0 Aperture Lens ile kamera deneyimini bir üst noktaya taşıyor. Gücünü MediaTek MT6592 1.4Ghz hızında çalışan, 8 çekirdekli işlemciden alan IQ4511 Tornado, 2 GB belleğe ve 16 GB dahili hafızaya sahip. Ayrıca depolama alanı MicroSD ile 64GB'a çıkartılabiliyor. Sekiz çekirdek sayesinde IQ4511 Tornado, Android 4.4.2 KitKat işletim sisteminin widget ve arka plan işlemlerinin sorunsuz bir şekilde yürütülmesini ve bir yandan oyun, müzik veya video uygulamalarının hızlı bir şekilde çalıştırılabilmelerine imkan tanıyor. 2000mAh bataryaya sahip Fly IQ4511 Tornado pazarda son teknolojiye sahip ve uygun fiyatlı inovatif bir ürün olarak konumlandırılıyor.

"Yenilikçi ve güçlü tasarımı ile tüketicilerin beğeneceğine eminiz"

Fly Mobile Türkiye Genel Müdürü Bilgin Demir de IQ4511 Tornado modeli hakkında şunları söyledi; "IQ4511 Tornado, yenilikçi ve zarif tasarımını metal kasa ve Corning Gorilla Glass 3 ön ve arka yüzeyler ile son derece güçlü hale getiriyor. Estetik bir tasarım sağlam bir gövde ve koruma ile birleşerek IQ4511 Tornado tüketicilerin uzun zamandır aradığı sağlam ve gösterişli akıllı telefon olarak beğenisini toplayacağına eminim. Ayrıca 2015 yılında artık bu segmentte bir üründe tüketicilerin aradığı hızlı ve güçlü işlemci, parlak ve geniş ekran, yüksek bellek ve hafıza, kaliteli kamerayı da IQ4511 Tornado modelinde unutmadık. IQ4511 Tornado hızıyla ve gücüyle gerçekten herkesin havasını değiştirecek."

Mart ayında Türkiye'de pazara sunulan IQ4511 Tornado, 949 TL'lik tavsiye edilen son kullanıcı fiyatı ile önde gelen perakende satış mağazalarında raflarda yerini aldı.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/03/02/cam-gibi-akilli-telefon-fly-iq4511-tornado/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER