için kaldı

Alper Erözer kimdir? Eleştirilere şarkıyla yanıt verdi

Alper Erözer, geçtiğimiz günlerde yayınladığı sözü kendisine, müziği ve düzenlemesi Aerro’ya ait “Alışırlar” adlı rap bir şarkıyla dinleyicilerini şaşırttı. Şarkıda yer alan sözlerin, hayranları tarafından Alper Erözer’in kendisini bu zamana kadar sert bir dille eleştirenlere yanıt verdiği düşünüldü.

POSTA POSTA
Alper Erözer kimdir? Eleştirilere şarkıyla yanıt verdi

Genç şarkıcının yeni parçası, sözleri ile sosyal paylaşım platformlarında dikkat çekti. Peki, Alper Erözer kimdir?

ALPER ERÖZER KİMDİR?

Müzik piyasasına girmeden önce birçok televizyon reklamında oynayan Alper Erözer, bir dönem Fox TV'de "Komşular" isimli dizide rol almıştır.

Sözlerini kendisinin yazdığı ‘’I Think You Love Me Now’’ isimli teklisi ile ilgi gören, ünlü aranjör ve besteci Suat Aydoğan’ın keşfettiği 13 yaşındaki Alper Erözer, şimdi ‘’Hey World World’’ albümü ile müzik piyasalarına adım attı.

Suat Aydoğan’ın imzası ile 6 İngilizce, 2 Türkçe ve 1 Türkçe Club Mix olmak üzere toplam 9 şarkılık ilk albümü olan 'Hey World World'ü seslendiren Alper Erözer, albümde bulunan İngilizce şarkılarının sözlerini ise babası Cenk Erözer ile birlikte yazdı.

Albümündeki ilk çıkış şarkısı olan 'Enerji'nin video klibinin çekimini gerçekleştiren Alper Erözer, merakla beklenen ‘’Hey World World’’ albümü ile 26 Ocak 2018 tarihinde tüm dijital müzik platformlarda yerini aldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER