için kaldı

Yaşar İpek’e mahkemeden ‘zorla getirme’ kararı!

Ünlü şarkıcı Yaşar İpek eski eşi Seren Serengil hakkında yayın yapan Can Tanrıyar’ı ağır ifadelerle tehdit edince mahkemelik oldu. İpek, 7 yıl hapis istemiyle yargılandığı davaya katılmayınca hakkında zorla getirme kararı verildi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Yaşar İpek’e mahkemeden ‘zorla getirme’ kararı!

Televizyoncu Can Tanrıyar'ın Seren Serengil ve Yaşar İpek ile devam eden tartışmasına bir yenisi daha eklendi. Ünlü şarkıcı Yaşar İpek, eski eşi Seren Serengil ve kendisi hakkında yayın yapan Can Tanrıyar'ı sosyal medya üzerinden tehdit edince İpek hakkında 7 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

'ERKEKSEN GEL TEKE TEK ÇIKALIM'

Can Tanrıyar'ın şikayeti sonrası savcılık Yaşar İpek hakkında soruşturma başlattı. Yürütülen soruşturma kapsamında İpek'in sosyal medyadan yapmış olduğu paylaşımlar ve Tanrıyar'a attığı mesajlar inceleme altına alındı. Yaşar İpek'in Can Tanrıyar'ın kullandığı cep telefonuna "Ya sen nasıl delikanlısın …. herif, benim karım hakkında yazdırıyor, benim hakkımda yazıyorsun. Alkolik pislik, erkeksen gel oğlum teke tek görüşelim. Yüce mahkemelere sığınma, tanıdığın ne kadar kabadayı varsa …. Sana sahip çıkarsa, ismi cismi önemli değil benim de adım Yaşar İpek…" şeklinde mesaj attığı tespit edildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER