için kaldı

Çağatay Ulusoy etkisi

Hayranları onu yere göğe sığdıramıyor. ELLE Dergisi Çağatay Ulusoy'la çocukluğunu, oyunculuğu, hedeflerini, hakkındaki eleştirileri, medyanın ilgisini, hayranlarının sevgisini, büyük konuşmaktan çekindiği aşkını ve 2015 dileklerini ELLE dergisine konuştu

VATAN VATAN
Çağatay Ulusoy etkisi

Size O da bizim gibi birisi demek isterdim ama bu demek biraz yalan olurdu. Derginin kapağına, tüm fotoğraflara tekrar bakın lütfen... “Ve Tanrı erkeği yarattı” tarifine birebir uyuyor.

Nasıl bir çocukluk geçirdiniz, nasıl bir ailede büyüdünüz?

Babam Bulgaristan göçmeni, annem Boşnak. Birbirlerine bağlı, akrabalık ilişkileri sıkıfıkı olan büyük bir aile. Beni vicdanlı bir evlat olarak yetiştirmeye gayret ettiler. Ailede pek çok yaşıtım bulunması küçükken hiperaktif olmamın en büyük etkenlerinden. Neyse ki enerjimi bir süre sonra spora verdim, uzun yıllar basketbol oynadım. Yoksa enerjimi başka türlü atamıyor, yaramazlık yaparken kendimi yaralıyordum. Bir çok çocuk gibi benim de hatırladığımda yüzümdeki gülümsemeye engel olamadığım ya da tam tersi, hafiften utandıran anılarım var. Çocukluğumu dolu dolu yaşadığım için, sokakta büyüdüğüm için çok mutluyum.

Dış görünüş ve karakter olarak kime benziyorsunuz?

Geçtiğimiz günlerde bir haber vardı “Hık demiş babasının burnundan düşmüş” diye. Bence de aynen öyle. Karakter olaraksa daha çok anneme benziyorum.

Küçükken en beğendiğiniz oyuncu kimdi?

Çok iyi hatırlıyorum, 10-11 yaşlarındayken Deli Yürek vardı. İzlediğim delikanlı olarak gaza geldiğim ilk dizilerdendi. Kenan İmirzalıoğlu'nu çok severdim. Hala çok beğendiğim, saygı duyduğum değerli insanlardandır.

2015'TE SİNEMA PROJESİ

Belli ki gaza gelmekten daha fazlası olmuş. Oyunculuk dersleri almaya başlamışsınız.

Oyunculuk fikri hızlı gelişen bir sürecin sonunda oldu. Best Model yarışması ardından teklif geldi. Türkiye'deki TV sektörü dizi ağırlıklı projeler üzerine. Kendinizi birden içinde buluyorsunuz. Kariyer planlamamı hızlı yapmam gerekiyordu, ben de oyunculuğa yöneldim. Kendimi geliştirmek için dersler almaya başaldım, çünkü sadece dış görünüş veya ?otoğrafınızla başarmak için değil. Her işi zaten en iyi şekilde yapmak isterim, bunun için de emek vermek gerekir.

Sinema filmi hayaliniz var mı?

2015 yaz dönemi için Ay Yapım'la sinema projemiz var. Çalışmalara şimdiden başladık. Yönetmenimiz, Medcezir'de de beraber olduğum Ali Bilgin olacak. Senaristler çok başarılı isimler. Hepimiz heyecanlıyız. Oynayacağım rol için şimdiden derslere başladım. Diziden kalan vakitlerimde bu projeyle ilgili çalışmalar, toplantılar yapıyorum. Başarılı olacağımıza inanıyorum.

Oyunculuk derslerine devam mı?

Bir ay önce sinema projesindeki rolüm için ders almaya başladım. İyi işler emek ister. Kendime ve işime saygım başta olmak üzere, beni izleyen, seven ve destekleyen ve tabii beraber olduğum insanlar için kendimi sürekli geliştirmem gerektiğine inanıyorum.

SAMİMİYETE ÖNEM VERİRİM

Eleştiriden korkar mısınız?

Aksine, eleştirinin büyük yararı olduğuna inanıyorum. Beni seven, destekleyen takipçilerimi unutmayalım, onların yorumlarını ve eleştirlerini takip ediyorum.

Aldığınız en iyi iltifat?

Bu konuda biraz utangacım aslında. Bunları konuşmayı sevmiyorum. Yoksa beğenilmek tabii ki güzel. Sonuçta insanların beğenmesini umduğumuz bir işi yapıyoruz.

Bir kadında size en çok çekici gelen özellikler neler? Hiç hoşlanmadığınız şeyler var mı?

Tuzak sorulara geldik sanırım (gülüyor). Öncelikle, herhangi bir kadından bahsederken 'hoşlanmıyorum' kelimesini kullanmayı sevmem... Ben sadece kadın-erkek ilişkisinde değil, tüm arkadaşlık ilişkilerimde samimiyete önem veririm. Bana samimi ve içten yaklaşan birisiyle arkadaşlık edebilirim.

Sevdiğiniz insanı kıskanır mısınız?

Bu sorunun cevabı içinde gizli. Sevdiklerini kıskanmamak ne demek bilmiyorum! Tabii ki sevdiğim insanları kıskandığım zamanlar oluyor...

Aşk size bugüne kadar kendiniz hakkında ne öğretti?

Sanırım bu soruyu cevaplamanın henüz zamanı gelmedi.

İleride şöyle bir ailem olsun gibi bir tarif, kafanızda bir resim var mı?

Bunun bir tarifi olduğunu sanmıyorum. Bence bunları düşünmek için henüz çok erken. İşime ve kariyerime odaklanmış durumdayım. Ama yetiştiğim aile profili benim için çok güzel bir örnek?

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER