için kaldı

Bu Tarz Benim 29 Kasım elenecek isimler listesi

29 Kasım eleme gecesinde elenecek isimler listesi açıklanan Bu Tarz Benim'de hemen her programda yaptıkları kavgalarla artık kabak tadı vermeye başlayan Özlem Özden ya da Ayşegül Doğan bu hafta elenebilir. Ayrıntılar haberimizde...

VATAN VATAN
Bu Tarz Benim 29 Kasım elenecek isimler listesi

Bu Tarz Benim'de Nur Bozar ve Tuğçe Ergişi elendi gözler 29 Kasım eleme gecesinde Ayşegül Doğan ile Özlem Özden'e döndü. Programda agresif iki yarışmacısı bu hafta koruma altına alınmadı. Haliyle bu haftaki eleme gecesinde büyük bir sürpriz yaşanabilir.

Tarzları da olmayan yarışmacılar şimdiye kadar rating getiren kavgaları sayesinde Bu Tarz Benim'de kalmayı başardılar. Ancak son haftalara girilirken kavgaları da iş yapmaz oldu. Haliyle bugüne kadar yapımcılar sayesinde ayakta kaldılarsa da artık bundan sonra işleri zor.

Özlem Özden veya Ayşegül Doğan 29 Kasım eleme gecesi şok yaşayabilir.

Bu Tarz Benim'in 29 Kasım eleme gecesinde koruma altına alınmayan 4 isim bulunuyor. Haliyle bu 4 isimden biri gidecek. İşte o isimler;

-Gizem Güler

-Ezgi Baylar

-Özlem Özden

-Ayşegül Doğan

Eleme gecesinde Banu Alkan ile Kemal Doğulu'nun 'aşk' dolu pozları da hayli konuşulacak. Şarkıcılık denemeleri yapan Kemal Doğulu eleme gecesinde Banu Alkan ile "Neremi, Neremi" şarkısıyla düet yapacak.

AYŞEGÜL DOĞAN VE ÖZLEM ÖZDEN YİNE KAVGA ETTİ

28 Kasım gecesi yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasında Ayşegül Doğan ile Özden Özden klasik kavgalarından birini yaptı.

"Gizem'e söylediğini düşman söylemez" diyerek tartışmaya giren Özlem Özden, Ayşegül teyze diyerek rakibinin damarına bastı. Ayşegül Doğan ise Gizem Güler ile Özlem Özden arasında ittifak olduğunu öne sürdü. Özlem Özden ise rakibinin damarına daha da basarak "Dokunduğun 30 gün yaşamıyor' dedi.

BÜTÜN KAVGALARDA AYŞEGÜL VAR!

Bu Tarz Benim yarışmasında Ayşegül Doğan son haftalarda sergilediği agresiflik dozajı ile Özlem Özden'i solladı.

Hazır cevaplılığının yerini agresiflik alan Ayşegül Doğan, bu tutumuyla eleme gecesinde ismi belki de en çok söylenecek isim olabilir.

GİZEM GÜLER'DEN NUMARADAN KAVGA

Yarışmacılar arasında ismi giderek öne çıkmaya başlayan Gizem Güler, Özlem Özden taklidi ile jüriyi güldürdü. Numaradan kavga eden ikili o kadar inandırıcıydı ki fırsat bu fırsat deyip birbirleri hakkındaki tüm kötü düşünceleri de ortaya döktüler.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER