Mansur Yavaş'tan "Rüşvet istedi" diyen Sinan Aygün hakkında suç duyurusu

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, 25 milyonluk rüşvet iddiasıyla ilgili olarak eski CHP'li milletvekili Sinan Aygün hakkında ''Terörizmin finansmanı hakkındaki kanuna muhalefet' ve 'terör örgütüne yardım etmek' gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

POSTA POSTA
Mansur Yavaş'tan "Rüşvet istedi" diyen Sinan Aygün hakkında suç duyurusu

CHP eski milletvekili, işadamı  Sinan Aygün ile Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş arasında 'rüşvet' tartışması gerilimi sürüyor. Aygün, Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş ile CHP’li 3 belediye meclis üyesi hakkında ‘25 milyon lira rüşvet istedikleri’ iddiasında bulundu. Mansur Yavaş ise, Aygün hakkında savcılığa "Terörizmin Finansmanı Hakkındaki Kanuna Muhalefet ve Terör Örgütüne Yardım Etmek" nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER