için kaldı

Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen'den koronavirüs çıkışı: “Beni kısıtlayan bir durum yok”

Koronavirüs salgını nedeniyle kendisini evde karantinaya alan ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen, hurriyet.com.tr’de #evdekal röportaj serisine katılarak Ferit Ömeroğlu’nun konuğu oldu. Bütün hayatını tepkisel olarak müzikle var edebildiğini söyleyen başarılı şarkıcı 15 gündür evde olduğunu, şartlar neyse ona ayak uydurabildiği için bu süreçte zorlanmadığını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ünlü şarkıcı Gökhan Türkmen'den koronavirüs çıkışı: “Beni kısıtlayan bir durum yok”

Evde kalanlar için bir mesajı olan Gökhan Türkmen, “Bu süreçte ne kadar pozitif kalabilirsen süreç bittiğinde o kadar kazançlı çıkarsın. Ertelediğimiz ne varsa yapabilmeliyiz. Kendimizi dinlemeliyiz. Yalnız kalmak çok önemlidir bazen…” dedi.

İşte röportajın öne çıkan bölümleri:

-15 gün oldu evdekalalı… Ayak uydurabilen bir insan olduğum için evde kalınacaksa evde kalırım ve bu benim için problem olmaz. Önemli olan kiminle evde olduğum… Tek başıma evde olmak çok zor olabilirdi. Çocuklar ve eşim olduğu için çok şanslıyım. Onlarla uzun zamandır bu kadar uzun vakit geçirmemiştik. Tabi yasak olunca insan ister istemez yasağı delmek istiyor. Çıkasın yoksa da çıkmak istiyorsun. Benim için bir sıkıntı yok açıkçası…

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER