Canlı renkleri kombinlemenin 3 kolay yolu!

Son yıllarda canlı renkler yaz kış popülerliğini koruyor. Renklerle bahara uyum sağlamak, desenlerle hareket katmak isterseniz stil tüyolarımız tam size göre. İşte detaylar…

MERJAM MERJAM
Canlı renkleri kombinlemenin 3 kolay yolu!

Lacivert ve maviyi ne kadar seviyorsak yeşile bazen bir o kadar mesafeli olabiliyoruz. Doğru tonlarla birlikte kullanıldığında kombinlerde en şık duran renklerden biridir yeşil! Capcanlı pembeleri, göz alıcı kırmızı ve turuncuları da bu bahar radarınıza alın.

Doğadaki renklerden ilham alın!

Canlı renkleri kullanmak istiyor ama çekiniyorsanız doğanın muhteşem tonlarıyla kombin yaparak önyargılarınızı yenebilirsiniz. Bu bahar tonlar arası seyahat ederken doğa renklerinin tüm duraklarına uğrayın. Gelecek renkli ve sıcak günlerde kendinizi daha iyi hissetmek için bahar kombinlerinize dahil olması gereken bu tonları gardırobunuza taşıyın.

Doğadan ilham almak için şöyle bir etrafınıza bakmanız yeterli. Yeşilin, mavinin, kahvenin yakışmadığı bir renk var mı? Mesela yeşil sweat ve mavi pantolonu bir araya getirin. Bu görünüme tıpkı doğada olduğu gibi kahverengi trençkotları dahil ederek dengeleyin. Üçüncü bir renge gerek yok derseniz de; yeşili, kahve ya da mavi tonlarından sadece biriyle kombinleyin.

Desenlere daha çok yer açın

Desenleri kombinlere dahil etmeye cesaret ettiğiniz de emin olun ki harika görüneceksiniz! Tek renkli parçalar çoğu zaman stili ve günlük giyimi kurtarır ama desenler işin içine girdiğinde ekstra enerji katar. Mesela ekru tonlardaki etek, spor ayakkabı ve şal üçlüsünü desenli bir sweatle hareketlendirirken, yeşil çanta ve aksesuarlarla tamamlamak. İşte yapmanız gereken sadece bu. Renkli ve desenli bu görünümü düşünürken, tüm kombini üzerinizde hayal edin.

Renk tonlarıyla cesurca oynayın

Kimi zaman birbirine yakın kimi zaman da tamamen zıt tonları kombinlere eklemekten çekinmeyin. Mesela turuncu, fuşya, bordo renklerini bir arada kullanın ya da mavi, lacivert ve turkuaz… Ne dersiniz size göre de hoş olmaz mı? Tek yapmanız gereken içinde iyi hissettiğiniz rengin tonlarını bir araya getirmek. Gözünüzü korkak alıştırmayın, renklerle oynamak cesaret ister. Yakın tonlar kadar zıt renklerin uyumunu da kombinlere mutlaka dahil edin. Zengin ve gösterişli duran zümrüt yeşili, safir mavisi ve yakut kırmızı gibi renkleri pastel tonlarla birlikte kullanın. Mesela koyu yeşil ve pastel pembeyi bir araya getirin. Canlı renklerle kombin yapmak eminiz ki size de iyi gelecek.

Kaynak: Yeşiltopuklar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında MERJAM internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER