Hadise nefes kesti! Beğeni yağdı...

Hem sesi hem de güzelliğiyle dikkatleri üzerinde toplayan Hadise, sosyal medya hesabından yine çok konuşulacak bir paylaşım yaptı. Ünlü şarkıcının "Prensesler gibiydim ben" notuyla paylaştığı fotoğraflara beğeni yağdı.

VATAN VATAN
Hadise nefes kesti! Beğeni yağdı...

Sosyal medyayı en aktif kullanan ünlülerin başından gelen Hadise'nin son paylaşımı yine olay oldu. Güzel şarkıcının Instagram hesabından, "Prensesler gibiydim ben" notuyla paylaştığı fotoğraflar kısa sürede binlerce beğeni aldı.   NEFES KESEN PAYLAŞIMA BEĞENİ YAĞDI   Kıbrıs'ta bir mekanda sahne alan Hadise, yine iddialı bir kostümle sahneye çıktı. Hayranlarıyla sevilen şarkılarıyla buluşan Hadise, kendisini izlemeye gelenlere görsel şov da sundu.   Hadise, sahneden çekilmiş fotoğraflarını, "Prensesler gibiydim ben" notuyla paylaştı. Hadise'nin paylaşımı kısa sürede beğeni yağdı.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER