Tuba Ünsal, Elisabeth Mas Vall hakkındaki şikâyetinden vazgeçti

Tuba Ünsal, sosyal medyadan kendisine hakarette bulunup ölümle tehdit ettiği iddiasıyla bir dönem birliktelik yaşadığı Caner Karaloğlu’nun eski eşi Elisabeth Mas Vall hakkındaki şikâyetinden vazgeçti.

POSTA POSTA
Tuba Ünsal, Elisabeth Mas Vall hakkındaki şikâyetinden vazgeçti

Oyuncu Tuba Ünsal, 9 ay önce İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’na başvurarak o dönem sevgili olduğu işadamı Caner Karaloğlu’nun eski eşi Elisabeth Mas Vall hakkında suç duyurusunda bulundu. Ünsal verdiği ifadede, “Instagram’dan bana bir mesaj gönderdi. Mesajında, ‘eğer senin yerinde olsaydım o Tuba o.. sunu öldürürdüm’ şeklinde hakaret içerikli mesajlar yazmıştır. Bu mesajları arkadaşlarım ve benim hayranım olan birçok kişi görmüştür. Mesajı yazan kişiyi tanımıyoruz. Ancak paylaşan kişinin adı Elisabeth Mas Vall’dır. Bu kişi benim şu an erkek arkadaşım olan Caner Karaloğlu’nun boşanma aşamasındaki eşidir. Şikâyetçiyim” dedi.

Tuba Ünsal, Elisabeth Mas Vall hakkındaki şikâyetinden vazgeçti - Resim : 1

Şikayetten vazgeçti

Savcılık, Tuba Ünsal’ın şikayeti üzerine Elisabeth Mas Vall hakkında soruşturma başlatmıştı. Soruşturma devam ederken Tuba Ünsal savcılığa bir dilekçe vererek Elisabeth Mas Vall hakkındaki şikayetinden vazgeçti. Dilekçede, “Tuba Ünsal tarafından her ne kadar Elisabeth Mas Vall hakkında şikayette bulunulmuş ise de görülen lüzum üzerine şikayetimizden vazgeçmiş bulunmaktayız. Şikayetten vazgeçme beyanımızın Cumhuriyet Savcılığı tarafından dikkate alınmasını saygılarımızla arz ederiz” ifadeleri yer aldı.




Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER