Az Işıkta Daha İyi Özçekim İçin Bu Yöntemi Kullanın

Az Işıkta Daha İyi Özçekim İçin Bu Yöntemi Kullanın

VATAN VATAN
Az Işıkta Daha İyi Özçekim İçin Bu Yöntemi Kullanın

Günümüzde giriş seviyesi ve orta sınıf cihazların çoğu özçekim kamerası ile geliyor olmasına rağmen ön flaşı desteklemiyor. Bu durumda geceleri ya da az ışıklı karanlık ortamlarda bu cihazlarla özçekim yapmak kabusa dönüyor. Biz de bu yazımızda bu probleme nasıl çözüm getirebileceğinizi gösterdik. Basit ve ücretsiz bir uygulama sayesinde karanlık ortamlarda dahi özçekimlerinizi sanki flaşla çekilmişçesine net bir halde alabilirsiniz.

Ön Flaş – Google Play Store

Ön Flaş isimli ücretsiz bir uygulama telefonunuzun ekranını ön kamera aktifken flaşa ihtiyaç duyduğunuz durumlarda maksimum parlaklığa alarak bembeyaz hale getiriyor. Böylelikle cihazınızdan flaşa en yakın maksimum beyaz ışığı alıyor ve en karanlık yerlerde dahi net bir görüntü yakalayabiliyorsunuz.

Front Flash – App Store

Ön Flaş uygulaması Google Play Store'a özelken bunun bir alternatifi App Store ‘da Front Flash adıyla bulunabiliyor. Her iki uygulamanın da işleyişi tamamen aynı. Tek bir tuşla ekranı maksimum beyazlığa alarak cihazdan yüzünüze vuran beyaz ışık sayesinde az ışıklı ortamlarda dahi özçekim yapma şansını yakalıyorsunuz.

Ön kamerasında flaş olmayan cihazlarla özçekim almak için yapılabilecekler bunlar. Eğer sizde yukarıda verdiğimiz uygulamalardan birini kullanıyorsanız deneyimlerinizi bizimle paylaşmayı unutmayın. Daha farklı uygulama önerileri için yorum kısmını kullanabilirsiniz.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2016/05/27/az-isikta-daha-iyi-ozcekim-icin-bu-yontemi-kullanin/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER