Ayşe Hatun Önal: Çocuk sahibi olmak istiyorum

"Çak Bir Selam" ve "Güm Güm" şarkılarıyla yaza damgasını vuran Ayşe Hatun Önal, Forum İstanbul'da hayranlarıyla buluştu. Şarkıcı, çocuk sahibi olmak istediğini açıkladı

VATAN VATAN
Ayşe Hatun Önal: Çocuk sahibi olmak istiyorum

Ayşe Hatun Önal önceki gün, Habertürk Gazetesi yazarı Esin Övet moderatörlüğünde Forum İstanbul'da gerçekleştirilen söyleşide hayranlarıyla buluştu. Açılışta mini bir konser veren şarkıcı ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bugüne kadar birçok evlilik teklifi aldığını ancak hiçbirini kabul etmediğini açıklayan 37 yaşındaki Önal, “Bir değil iki tane çocuğum olsun. Mümkünse ikiz çocuk istiyorum” diyerek yakın zamanda çocuk istediğini söyledi.

"İÇİMDE FARKLI AYŞE'LER VAR"

Son dönemde çıkan pop şarkılarını dinlemediğini belirten Önal, “Çok tembel bir millet olduk. Başarı için iş üretilmiyor. Sözler aynı sadece melodi farklı, başarı için çok çalışmak gerekli” diyerek rakiplerine taş attı. Ocak ayında albüm çıkaracağını, 2 şarkısını bu ay, diğer şarkılarını 2016 yılında sevenlerine sunacağını söyleyen güzel popçu, “Müzik dünyasını sarsacağım” diyerek iddialı konuştu. Hiçbir zaman kendini tekrar eden bir kadın olmadığını söyleyen Önal, “İçimde farklı Ayşe'ler barındırıyorum. Bu yüzden kendimi yenileyebiliyorum” dedi. (Habertürk)

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER