için kaldı

Artık devlet korumasında!

2.5 yaşındaki abla, sosyal hizmetler görevlilerince alınarak Göztepe'deki Semiha Şakir Çocuk Yuvası'na yerleştirildi

VATAN VATAN
Artık devlet korumasında!

İSTANBUL Maltepe'de, gece arkadaşıyla buluşmak için çay bahçesine giden annesi tarafından evde yalnız bırakıldıktan sonra işkence görmüş halde bulunan 1.5 yaşındaki S. ve 2.5 yaşındaki ablası, devlet korumasına alındı. Mahkeme 20 yaşındaki anne Emel A. ile 'Olay anında işte olduğunu iddia eden' 26 yaşındaki baba Hüseyin A.'yı delil yetersizliğinden serbest bırakmış, ancak 'çocuklarına yaklaşmamalarına' karar vermişti. Olaydan sonra babaannesine teslim edilen . Vücudundaki sigara yanıkları nedeniyle halen yanık ünitesinde tedavisi süren ve anneannesinin refakatinde olan küçük S. ise taburcu edilmesinin ardından ablasının yanına götürülecek.

İZMARİTLER İNCELENİYOR

İşkencenin sırrını çözmeye çalışan savcılık evde bulunan sigara izmaritleri ve diğer delilleri incelemeye alırken, eşini suçlayan baba Hüseyin A. da boşanma davası açmaya hazırlanıyor. Kendisinin geceleri halde çalıştığını, eşinin ise bundan faydalanarak çocukları evde yalnız bırakıp sürekli dışarı çıktığını öne süren baba, “Ne yaptıysam bundan vazgeçiremedim. Komşular, eve gelip gidenin belli olmadığını söylüyor. Oğlumuza bu eziyeti ya eşim yaptı, ya da yapanı biliyor ama koruyor. Olaydan sonra kendisini görmedim. Zaten boşanma davası açıyorum” dedi.

ANNE: BEN YAPMADIM, ANNEANNE: O YAPTI

Anne Emel A., “Oğluma ben işkence etmedim” derken, anneanne ise kızını suçlayarak, “Yalan söylüyor, o yaptı” şeklinde konuşmuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER