Araç Hasar Sorgulama İle 2. El Araç Tramer Bilgilerini Öğrenebilirsiniz

Araç hasar sorgulama hizmetleri ile 2. el araç alım satımında tramer kaydı bilgilerini öğrenebilirsiniz. Araç hasar sorgulama için sms uygulamasını kullanabilirsiniz. Araç hasar kaydı sorgulama işlemlerinin nasıl yapılacağına dair detaylar haberimizde mevcuttur.

VATAN VATAN
Araç Hasar Sorgulama İle 2. El Araç Tramer Bilgilerini Öğrenebilirsiniz

Araçların yaptığı kazalar ile ilgili tutanakların tutulması ve araçların siciline işlenmesi bu konuda kaza hakkında bilgi alınmasını sağlamaktadır. Özellikle araç alım ve satım işlemlerinde yoğun olarak kullanılan araç hasar kaydı sorgulama işlemlerisayesinde vatandaşların alacakları araçların kazalı mı yoksa kazasız mı olduğunu öğrenmesi mümkündür. Hizmetten yararlanmak için cep telefonları üzerinden sorgulama yapılması gerekmektedir. Telefon üzerinden atılacak olan mesaj ile birlikte kişinin araç ile ilgili kaza bilgilerine ulaşması mümkündür. Araç hasar kaydı sorgulama hizmetlerinin ücretli olduğu unutulmamalıdır. Araç hasar kaydı sorgulama işlemlerini yapmak isteyen kişiler her işlemde tek bir araç sorgulama yapabilmekte ve 4 Türk Lirası araç hasar kaydı sorgulama işlemi ücreti ödenmektedir.

ARAÇ BORÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

TRAFİK CEZASI SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ MUAYENE RANDEVU SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

ARAÇ HASAR SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ

Araç hasar kaydı sorgulama işlemleri için cep telefonlarının mesaj bölümüne aracın plakasının yazılması ve 5664'e gönderilmesi yeterlidir. Sigorta Bilgi ve Gözetim Merkezi'nin resmi SMS servisi olan 5664'e gönderilecek olan mesajların ardından ilgili plakaya ait tüm hasar kayıtları vatandaşların cep telefonuna mesaj olarak ulaştırılacaktır. Bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan araçların kaza ile ilgili detaylarına ulaşmak mümkündür. Araç hasar kaydı sorgulama yapacak olan vatandaşlar belirtilen adımları takip ederek araçların durumlarını görüntüleyebilir. Bu sayede araçların özellikle çok kaza yapmış olduğu görülürsearaçlar alınmaktan vazgeçilmesi de mümkündür.

Araçlar için özellikle kaza gibi durumlarda tüm bilgiler detaylı olarak sunulmaktadır. Bu açıdan yapılacak araç hasar kaydı sorgulama işlemleri sonrasında kazalar ile ilgili tüm detaylar ulaşmak da mümkün olmaktadır. Aracın hangi tarihlerde kaza yaptığı, yapılan kazalarda alınan hasarların durumu ve diğer maddi masraflar hakkında bilgi almak mümkündür. Bu açıdan yapılan kazanın ne kadar ciddi boyutta olup olmadığı da görüntülenebilmektedir. Yapılan araç hasar kaydı sorgulama işlemleri belirtilen tüm bilgileri vatandaşlara sunarak bu konuda kolaylık sağlamaktadır. Sizlerde kolay bir şekilde belirtilen araç hasar bilgilerine ulaşabilir ve araç hasar kaydı sorgulama işlemleri ile birlikte her zaman bu konudaki ihtiyacınızı giderebilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER