için kaldı

Apple Watch İçin Instagram

Sıkı bir Instagram kullanıcısıysanız aynı zamanda Apple Watch alma gibi düşüncelerinizde bulunuyorsa yazmış olduğumuz haber sizleri mutlu edebilir.Instagram ilk kez giyilebilir bir cihaz için kendi uygulamasını yayınlamaya hazırlanıyor.

VATAN VATAN
Apple Watch İçin Instagram

iOS altında Apple Watch ile uyumlu bir çalışma sistemine sahip olacak bu uygulama, Akıllı saat üzerinde de Instagram'ı kontrol altına alabilecek. Akıllı saatler fotoğraf çekebilme özelliğine sahip değil fakat akıllı telefonunuza düşen bildirimleri saat üzerinde görmek oldukça eğlenceli ve bir o kadarda zahmetsiz olacak gibi gözüküyor.

Apple Watch ürünün ekranıın ufak aynı zamanda kontrolünün zor olması uygulamanın tasarımcılarını hiç bir şekilde korkutamıyor, Instagram Apple Watch üzerinde kolay bir kullanım için uygulama tasarımında birtakım değişimlerolacak. Bu değişimler ise Instagram'ı kullanılabilir hale getirilecek.

Instagram uygulamasını henüz kaç kişinin Apple Watch cihazıne gelmesini beklediğini bilmiyoruz. Fakat bu durumu Instagram pek dert etmiyor. Firmanın piyasa üzerinde oldukça fazla akıllı saatin bulunmasına rağmen iOS taraflı bir saati seçmesi uygulamanın kalitesi aynı zamanda sisteminde popülerliği hakkında bir seçim yapmış olabilir. Akıllara tekılan bir diğer soru ise Samsung Gear saatlere de bu uygulamanın gelip gelmeyeceği. Bilgiler elimize ulaştıkça sizlere aktarmaya devam edeceğiz.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/05/22/apple-watch-icin-instagram/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER