için kaldı

Apple iPhone 7'nin Muhtemel Özellikleri

Yapılan araştırmalara göre bazı kullanıcıların Apple'ın iPhone 6 ve iPhone 6 Plus modellerinden tatminsizliği var ve bu yüzden firmanın yeni modeli olması planlanan Apple iPhone 7'den beklentileri büyük.

VATAN VATAN
Apple iPhone 7'nin Muhtemel Özellikleri

2014 yılı içinde çıkan iPhone 6 ve iPhone 6S'lerin ekranı kolay bir şekilde çiziliyor ve ek bir koruma teknolojisi bulunmuyor. Dolayısıyla yeni iPhone 7'de mutlaka bir safir kristal cam kullanılması bekleniyor. Tabii bu kullanıcıların beklentilerinden sadece biri!

Kablosuz şarj da kullanıcıların beklentileri arasında. Apple'ın özellikle amiral gemisi yarışlarına bakıldığında Samsung'da bu özelliğin sunulduğu biliniyor. Apple gibi yenilikçiliği seven bir firmanın, artık günümüzün neredeyse standartlarından biri haline gelen kablosuz şarj özelliğinide iPhone 7 modeline eklemesi bekleniyor. Şarj demişken elbette pilden de bahsetmeliyiz. Apple iPhone'ların Android işletim sistemli rakipleri daha yüksek güçte donanımla daha uzun süre çalışabiliyor. Dolayısıyla yeni iPhone 7'de pil kullanımı konusunda da iyileştirilmeler yapılmak zorunda.

Kullanıcılar ekran konusunda Apple'a güveniyorlar. Artık Quad HD modellerin çıkmaya başladığını düşünürsek Apple iPhone 7'den de bunu beklemek çok bir şey olmayacaktır ancak asıl beklenti Force Touch özelliğini temel alıyor. Force Touch ekrana olan baskı hassasiyetini algılayabilen bir teknoloji. Tabii bir de su geçirmezlik olsaydı fena olmazdı değil mi? Bu konuda da başarılı rakipler yok değil!

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/02/25/apple-iphone-7nin-muhtemel-ozellikleri/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER