Apple iOS 8.1.3 güncellemesini yayınladı

Apple, hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri içerek iOS 8.1.3 güncellemesini yayınladı. Güncelleme yapmadan önce mutlaka bu bilgileri okuyun

VATAN VATAN
Apple iOS 8.1.3 güncellemesini yayınladı

Geçtiğimiz yılın yaz aylarında iOS 8'i açıklayan Apple, bu güncellemenin ardından ara güncellemelere devam ediyor. Son olarak geride bıraktığımız Aralık ayının sonlarına doğru iOS 8.1.2 güncellemesini yayınlayan Apple, bugün ise iOS 8.1.3 güncellemesini kullanıcılara sundu.

Tam olarak 247 MB dosya boyutuna sahip olan iOS 8.1.3, hata düzeltmeleri, daha yüksek kararlılık ve performans iyileştirmeleri içeriyor. Bunların yanında bu güncelleme, yazılım güncellemeleri için gerekli saklama alanı miktarını azaltırken, bazı kullanıcıların Mesajlar ve FaceTime uygulamalarını kullanırken Apple kimliği ile yaşadıkları sorunu da düzeltiyor.

Öte yandan iPad'de ise çoklu görev hareketlerinin çalışmasını engelleyen bir sorunu düzelten bu güncelleme, bir de Spotlight'ın uygulama sonuçlarını artık görüntülememesine sebep olan sorunu da çözüyor.

iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s, iPad Air, Retina ekranlı iPad mini , iPad mini, iPad (üçüncü ve dördüncü jenerasyon), iPad 2 ve 5. jenerasyon iPod touch'ı destekleyen bu güncellemeyi cihazınızın Yazılım Güncellemeleri bölümünden cihazınıza yükleyebilirsiniz.

İOS YAZILIM GÜNCELLEMESİ NASIL YAPILIR?

Cihazınızdan Ayarlar-Genel-Yazılım güncelleme-Şimdi Yükle adımlarını takip ederek güncelleme yapabilirsiniz. Güncelleme yapmadan önde her ihtimale karşı cihazınızı yedeklemenizi öneriyoruz. Ayrıca cihazınızın şarjının yüzde 50'den fazla olmasına dikkat edin.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER