Android: 360 Derece YouTube Videolarını İzlemek

Bu yılın başında Google 360 derece YouTube video içeriklerini duyurmuştu, bu videolar Chrome tarayıcısı aracılığıyla bilgisayarlarda ve Android işletim sistemli mobil cihazlarda izlenebiliyor.

VATAN VATAN
Android: 360 Derece YouTube Videolarını İzlemek

Android'de 360 derece video deneyimi daha tatmin edici çünkü bilgisayarda kamera açısını değiştirmek için fare ile uğraşmak zorunda kalıyorsunuz. Android'li akıllı telefonlarda ise akselerometre yer aldığı için cihazı hareket ettirerek video açısını değiştirebiliyor; sanki videonun çekildiği ortamdaymış hissini alabiliyorsunuz. Android işletim sistemli akıllı telefonlarda 360 derecelik YouTube videolarını incelemek için bu adımları izlemeniz yeterli olacaktır.

Android: 360 Derece YouTube Videolarını İzlemek

1. YouTube uygulamasını çalıştırın. Arayüzde sol üst kısımda yer alan butona dokunun.

2. Menü butonuna dokunduktan sonra aşağı doğru kaydırma yapmanız gerekecek.

3. Kaydırma yaparak 360 Video seçeneğini bulun.

4. 360 Video sekmesine dokunduğunuzda #360Video kanalı görüntülenecektir. Bu kanaldan 360 derece YouTube videoları sorunsuzca izlenebiliyor.

KAYNAK: http://akillitelefon.com/2015/06/30/android-360-derece-youtube-videolarini-izlemek/

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER