Oğuz Çetin'in babası Nihat Çetin Sakarya'da defnedildi

Eski futbolcu Oğuz Çetin'in babası Nihat Çetin, Sakarya’da son yolculuğuna uğurlandı. Sakarya'nın Sapanca ilçesinde yaşayan 81 yaşındaki babası Nihat Çetin, 2 gün önce evinde kalp krizi geçirerek hayatını kaybetmişti.

POSTA POSTA
Oğuz Çetin'in babası Nihat Çetin Sakarya'da defnedildi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) Genç Milli Takımlar ve Futbol Gelişim Direktörlüğü sorumlusu milli takımlar koordinatörü Oğuz Çetin'in babası Nihat Çetin, 81 yaşında vefat etti.

Nihat Çetin’in cenazesi öğle saatlerinde Sapanca'daki Rüstempaşa Camii’ne getirildi.

Cenaze törenine aile yakınları, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Türk-İş Genel Başkanı Ergün Atalay, spor camiasından eski Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, teknik direktörler Aykut Kocaman, Yılmaz Vural, eski Fenerbahçe futbolcusu ve futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Rüşte Reçber ile spor camiasından çok sayıda isim katıldı.


Oğuz Çetin'in babası Nihat Çetin Sakarya'da defnedildi - Resim : 1


Çetin'in cenazesi Kemer Mezarlığı'nda toprağa verildi.


Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER