için kaldı

Ağrı'da eski belediye başkanı tutuklandı

Ağrı'nın Patnos ilçesine jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda aralarında eski Patnos Belediye Başkanı'nın da bulunduğu 5 kişi tutuklandı

VATAN VATAN
Ağrı'da eski belediye başkanı tutuklandı

Edinilen bilgiye göre, jandarma ekiplerinin ilçeye bağlı Değirmendüzü köyüne sabah saatlerinde düzenledikleri operasyonda gözaltına alınan eski Patnos Belediye Başkanı Mahmut Yıldız ile Fuat Kaya, Veysi Can, Raif Keleş ve Siracettin Keleş, İlçe Emniyet Müdürlüğü'ndeki işlemlerin ardından savcılığa sevk edildi.

5 kişi daha sonra tutuklanma talebiyle nöbetçi hakimliğe gönderildi. Burada ifadeleri alınan 5 kişi, "örgüt üyesi" oldukları ve geçtiğimiz günlerde yakılan 4 araçla bağlantılı oldukları iddiasıyla tutuklanarak Ağrı M Tipi Kapalı Cezaevi'ne gönderildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER