için kaldı

Okmeydanı'nda servis minibüsü ve otomobil mahsur kaldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da başlayan sağanak yağış su baskınlarına neden oldu. Okmeydanı Kavşağı'nda meydana gelen su baskınında mahsur kalan otomobil ve servis minibüsü itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Okmeydanı'nda servis minibüsü ve otomobil mahsur kaldı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan uyarıların ardından İstanbul'da etkili olan sağanak yağış yer yer su baskınlarına da neden oldu. Okmeydanı Kavşağı'nda rögarların tıkanması nedeniyle meydana gelen su baskınında bir otomobil ve servis minibüsü mahsur kaldı.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Servis minibüsü ve otomobil itfaiye ekiplerince halat bağlanarak güvenli bölgeye çekildi. Okmeydanı Kavşağı'nda tıkanan rögarlar Beyoğlu Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin ortak çalışması sonucunda tıkanan rögarlar açılarak biriken su tahliye edildi.

Okmeydanı'nda servis minibüsü ve otomobil mahsur kaldı - Resim : 1

''SU BİR ANDA YÜKSELİNCE MAHSUR KALDIM''

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER