Üçüncü gününde de kuyruk sürüyor! Yenikapı'dan Kazlıçeşme'ye kadar sıraya girdiler

İstanbul'da taksiciler taksimetre güncellemesi için bugün de soluğu Yenikapı Etkinlik Alanı’nda aldı. Güncellemenin üçüncü gününde kilometrelerce taksi kuyrukları oluştu, taksiciler duruma isyan etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Üçüncü gününde de kuyruk sürüyor! Yenikapı'dan Kazlıçeşme'ye kadar sıraya girdiler

İstanbul’da taksimetre cihazlarını güncellemek isteyen taksiciler, bugünde uzun kuyruklar oluşturdu. Yenikapı etkinlik alanından Kazlıçeşmeye kadar uzayan kuyruk, havadan görüntülendi. Taksiciler duruma isyan etti.

Üçüncü gününde de kuyruk sürüyor! Yenikapı'dan Kazlıçeşme'ye kadar sıraya girdiler - Resim : 1

Cuma günü sabah saatlerinde başlayan taksimetre kuyruğu, bugünde devam etti. Güncellemenin üçüncü gününde Yenikapı Etkinlik alanında başlayan kuyruk, Kazlıçeşmeye kadar uzadı. Saatlerdir kuyrukta bekleyen taksiciler ise, duruma isyan etti. Kilometrelerce oluşan kuyruk havadan görüntülendi.

Üçüncü gününde de kuyruk sürüyor! Yenikapı'dan Kazlıçeşme'ye kadar sıraya girdiler - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER