Günlüğü 30 bin TL... VIP yatlara talep yağıyor

Pandemiyle birlikte tatil anlayışlarında değişim yaşanırken, daha izole seçenekler değerlendirilmeye başladı. Antalya’da da, normalleşme süreciyle VIP yatlara ilgi arttı. Günlük ya da haftalık kiralanabilen yatların günlüğü 3 ila 30 bin TL arasında değişiyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Günlüğü 30 bin TL... VIP yatlara talep yağıyor

Koronavirüs salgını önlemlerinin 1 Haziran itibari ile hafifletilmesiyle turizmde başlayan canlılık, lüks yatlarla yapılan mavi yolculuk turlarına da olumlu yansıdı. Kalabalık tatil merkezleri yerine insanlardan uzak dinlenmeyi ve tatil yapmayı tercih edenler, güvenli liman olarak açık denizleri seçiyor. Ailelere ve yakın arkadaş çevrelerine yönelik günlük ve haftalık VIP turlar ilgi görüyor.

VIP yatlarda, tüm koronavirüs önlemlerine uyuluyor. Yat kaptanı ve ekibi tarafından karşılanan misafirler, ateşleri ölçülerek yata alınıyor. Sosyal mesafenin sınırlı olduğu iç kabinlerde maske takmalarına yönelik uyarılan misafirler, güneş banyosu sırasında ise maskelerini bırakıp bronzlaşıyor. Kahvaltı, öğle ve akşam yemekleri sırasında personelin tamamı maskeli ve eldivenli hizmet veriyor. Yemekler ise önceden paketli şekilde hazırlanarak, müşteriye servis ediliyor. Yat içinde tek kullanımlık havlular ve bardaklar tercih ediliyor.

Antalya’da 20 yıldır hizmet veren yatçılık firmasının Yönetim Kurulu Başkanı Kamil Kamiloğlu, koronavirüs önlemlerini kendilerine iletildiği şekilde tüm ayrıntılarıyla titiz şekilde yerine getirdiklerini kaydetti. Antalya bölgesinde 8 VIP yat ile turizm sektöründe olduklarını aktaran Kamiloğlu, şöyle konuştu:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER